Advertisement
Inloggen

Recept voor roergebakken garnalen met gember en spinazie

Recept voor roergebakken garnalen met gember en spinazie
14 06 2017 -

Ga vanavond lekker roerbakken! Dit gerecht bereid je binnen 20 minuten.


Hoofdgerecht voor vier personen. 

Ingrediënten
- 1 el olie
- 2 tenen knoflook, fijngehakt
- 3 cm verse gemberwortel, geschild en fijngehakt
- 2 rode chilipepers, 
zaadjes verwijderd en fijngehakt
- 2
 rode paprika's, in reepjes
- 800 g rauwe gepelde garnalen (diepvries), ontdooid
- 6 tomaten, 
zaadjes verwijderd en in reepjes
- 300
 g panklare spinazie

Bereiding
Verhit de olie in een wok en bak de knoflook, gember, paprika en rode peper al omscheppend 1 minuut. Voeg de garnalen toe en roerbak ze 3 à 4 minuten. Voeg de tomaten toe en bak ze 1 minuut mee. Voeg ten slotte de spinazie toe en roerbak alles tot de spinazie is geslonken. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met witte rijst.

Bereidingstijd: ca. 20 minuten.

Tell us what you think

 Reacties

Cool! Je mag als eerste je reactie achterlaten!

Mobiel Standaard