Advertisement
Inloggen

Recept voor ravioli met tomaatjes, mozzarella en pijnboompitten

Recept voor ravioli met tomaatjes, mozzarella en pijnboompitten
18 06 2017 -

Deze heerlijke vegetarische pasta staat snel op tafel. Ideaal voor de zondagavond!


Vegetarisch hoofdgerecht, 4 personen

Boodschappenlijstje:
500 g koelverse vegetarische ravioli (bijv. met 4 kazen)
- sap van ½ citroen
- 4 el olijfolie
- 1 teen knoflook, geperst
- 500 g kerstomaatjes, gehalveerd
- 75 g rucola
- 150 g mini-mozzarella
- 50 g geroosterde pijnboompitten

Aan de slag!
1. 
Kook in een ruime pan met water en wat zout de ravioli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
2. Klop in een kommetje het citroensap met de olie en knoflook door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
3. Giet de ravioli af en meng direct in een schaal met de dressing, kerstomaatjes en rucola. Verdeel er de mini-mozzarella en pijnboompitten over. Maal er nog wat verse peper over.

Bereidingstijd: 15-20 minuten

Tell us what you think

 Reacties

Cool! Je mag als eerste je reactie achterlaten!

Mobiel Standaard