Advertisement
Inloggen

De zomer komt eraan: zo onthaar je benen en bikinilijn

De zomer komt eraan: zo onthaar je benen en bikinilijn
19 04 2017 -

Advertorial - De lente komt eraan! Dat betekent voor veel vrouwen dat ze weer beginnen met hun bikinilijn en benen ontharen. Je kunt natuurlijk scheren, epileren, waxen of harsen. Maar als je liever voor een permanente oplossing gaat, kun je overwegen om te kiezen voor je benen en bikinilijn ontharen met lichtflitsen.


Ontharen met lichtflitsen, hoe werkt dat?
Ontharen met lichtflitsen werkt met een technologie die HPL (Home Pulsed Light) heet. Een HPL-apparaatje zendt een korte, intense lichtflitsen (‘pulsen’) richting de huid. Het licht wordt geconverteerd naar warmte, en die warmte wordt door de haarzakjes geabsorbeerd. Het pigment in de haartjes werkt daarbij als geleider. Omdat de haarzakjes die warmte niet kunnen verdragen, worden ze ‘uitgeschakeld’ en kunnen er geen nieuwe haartjes meer uit groeien. HPL richt zich uitsluitend op de haarzakjes; het omliggende weefsel wordt niet aangetast. Het is dus helemaal veilig voor je huid! Omdat de haartjes op je lichaam zich nooit allemaal in dezelfde fase van de groeicyclus bevinden, zijn er een aantal behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Maar daarna heb je geen omkijken meer naar je benen en bikinilijn!

Moet ik voor lichtflits ontharing naar de schoonheidssalon?
Nee, en dat is het mooie van HPL! De technologie is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik. Je kunt dus ontharen wanneer het jou uitkomt, gewoon in het comfort van je eigen huis. Je hoeft dus ook geen dure behandelingen bij de schoonheidssalon te boeken. Het enige waar je geld aan uit hoeft te geven is de eenmalige investering voor je ontharingsapparaat. En die valt reuze mee! Zeker als je bedenkt dat je straks nooit meer geld hoeft uit te geven aan scheermesjes, harsstrips of professionele bikiniwaxen.

Wanneer kan ik beginnen met lichtflits ontharing?
Wil je in de zomer helemaal glad zijn, dan is nu de ideale periode om te beginnen met lichtflits ontharing. Je hebt meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken, dus als je deze maand begint ben je van de ongewenste haargroei af zodra het écht warm wordt! Een andere reden waarom nu een goede periode is om te beginnen met lichtflits ontharen, is dat je huid nu nog niet gebruind is door de zon – dat betekent dat je je HPL-ontharingsapparaatje op de hoogste stand kunt zetten, waardoor je nog effectiever kunt ontharen.

Waar kan ik zo’n lichtflits apparaatje aanschaffen?
Er zijn verschillende merken die IPL/HPL-ontharingsapparaten aanbieden. Een merk dat zich hierin specialiseert is Silk’n. De HPL-ontharingsapparaten van Silk’n zijn zeer gebruiksvriendelijk, effectief en geschikt voor je hele lichaam én je gezicht. Je zou dus behalve je benen en bikinilijn ontharen ook je oksels, armen en bovenlip kunnen meepakken als je daar behoefte aan hebt. Bovendien zijn de Silk’n apparaatjes nog prima betaalbaar ook. Wil jij ook definitief je benen en bikinilijn ontharen, neem dan eens een kijkje op de Silk’n website en ontdek hoe permanente ontharing je gemak biedt. Zo ben jij straks helemaal zacht en glad voor de zomer!

Meer weten? Kijk hier

Tell us what you think

 Reacties

Cool! Je mag als eerste je reactie achterlaten!

Mobiel Standaard